Elion Park

Duurzaamheid duurt het langst

Elion Park is ontwikkeld op basis van de nieuwste normen voor duurzaamheid en is daarmee uitermate toekomstbestendig. De architect en ontwikkelaar overtreffen hiermee zelfs de strenge BENG-normen (BENG = bijna energieneutrale gebouwen).

Dat realiseren we onder meer door hoge isolatiewaarden van de bouwschil. En door de gesloten bodembron, met voor elk appartement een eigen warmtepomp in de berging. Ook heeft elk appartement vloerverwarming en vloerkoeling met thermostaten voor alle afzonderlijke verblijfsruimtes. Voor warm tapwater krijgt iedere woning bovendien een 200-literboilervat, gevoed door de warmtepomp. Vanzelfsprekend is Elion Park volledig gasloos.

Ook als het gaat om ventilatie houdt Elion Park vast aan de hoogste standaarden: mechanische balansventilatie met warmteterugwinning, luchttoevoer aan de hand van CO2-meting in alle verblijfsruimtes en een recirculatieafzuigkap in de keukens.

Zo garandeert de kwaliteit van de gekozen technieken en installaties niet alleen optimale energiebesparing, maar ook maximaal comfort en veiligheid. Net wat u zoekt.

Klassieke schoonheid & eigentijds comfort

Elion Park combineert het beste van twee werelden. Zo geniet u enerzijds van de authentieke, klassieke stijl van een landhuis, gelegen in een historisch park en anderzijds geniet u van alle voordelen van een state-of-the-artappartement voorzien van alle comfort.

U kunt daarbij denken aan hoogwaardig-materiaalgebruik en vloerverwarming. Aan stijlvolle detaillering, zoals een hemelwaterafvoer weggewerkt in de bouwmuren. Maar ook aan kolommen bij de balkons die zonder aansluitdetails gemonteerd worden, of aan lage-temperatuurverwarming die zorgt voor minder temperatuurschommelingen en meer comfort. Zo biedt Elion Park state-of-the-art comfort in een stijlvolle, klassieke uitvoering.

Meer weten over Elion Park?

Bent u geïnteresseerd in de appartementen van Elion Park? En wilt u graag op de
hoogte gehouden worden, meld u dan hier aan.

houd mij Op de hoogte

Zoekvenster sluiten