Elion Park

Elion Park: klassieke elegantie met eigentijds comfort

Wonen in een statig landhuis, omringd door een schitterende landschapstuin en een historisch villapark. De 22 luxe appartementen, ontworpen door KOW Architecten in opdracht van REB Projects, worden voorzien van alle eigentijdse luxe en comfort.

Royaal comfort

De groots opgezette appartementen variëren in woonoppervlak van 140 m² tot 250 m² en beschikken over minimaal twee slaapkamers. Daarbij bieden ze hoge plafonds (bijna 3 meter) en floor-to-ceiling raampartijen. De slaapkamers bevinden zich aan de koele voorzijde van het landhuis, terwijl de leefruimtes en de buitenruimtes zich richten op de zonnige achterzijde, uitkijkend over de schitterende landschapstuin en het historische villapark.

Slapen in een droomomgeving

De royale slaapvertrekken beschikken allen over een eigen badkamer en suite en ruimte voor een walk-in closet. De naadloze detaillering en de strakke, harmonieuze architectuur scheppen een gevoel van schoonheid en rust. De grote ramen in moderne en slanke donker aluminium kozijnen geven de twee- en driezijdig georiënteerde appartementen veel licht en een gevoel van ruimtelijkheid.

Details als symbool van kwaliteit

Het hoge afwerkingsniveau in Elion Park zorgt voor ongekend comfort. Vloerverwarming en -koeling in het gehele appartement garanderen een comfortabele temperatuur. De separate toiletten, was- en bergruimtes en extra geluidsisolatie zorgen voor rust en privacy. En last but not least kennen de appartementen hoge stelposten voor de keuken en de badkamers, wat bijdraagt aan het luxe afwerkingsniveau van ieder appartement.

Privacy & Comfort - Interieur - Project - Elion Park

Entree

De beide hoofdentrees van Elion Park zijn zeer hoogwaardig ontworpen en afgewerkt. Met subtiel siermetselwerk, een extra hoge portiek en een transparante voordeur met licht eikenhouten lamellen details. Alles ademt een sfeer van subtiele luxe en serene rust. Van een tijdloze, klassieke stijl met een eigentijdse finish.

Privacy en veiligheid

De hekwerken en hagen in de voortuin aan de straatzijde bieden een duidelijke scheiding tussen publiek en privé. Bij de voordeur bevindt zich een video-intercom, zodat u ziet wie er aanbelt en welke deuren u opent. Zo kan uw bezoek met de lift of trap naar de vestibule waar uw entree zich bevindt. De pakketbezorger daarentegen kan alleen in de voorruimte om uw pakket achter te laten in de Bringme Box. Veilig en makkelijk dus.

Great outdoors

Appartementen in Elion Park beschikken over ruime, zonnige terrassen met oppervlaktes van 21 m² tot 55 m². Deze terrassen zijn omheind met verfijnde metalen hekwerken voor de tussenlagen en glazen balustrades voor de penthouses. De tuinkamers van de maisonnettes bieden op het tuinniveau toegang tot het terras in de privétuin.

De verkoop is gestart

Bent u geïnteresseerd in de appartementen van Elion Park? Dan kunt u zich nu
inschrijven voor de woning(en) van uw keuze. U kunt daarvoor het online
inschrijfformulier gebruiken.

Ga naar inschrijfformulier

Zoekvenster sluiten