Elion Park

TYPE G

IMPERIAL PENTHOUSE

Ervaar het gevoel van ruimte, comfort en sublieme afwerking. Beleef de sensatie van ultieme luxe en een spectaculair uitzicht. En probeer nu dat gevoel te verdubbelen. Inderdaad. Want wie houdt van ‘larger than life’, krijgt nu de unieke mogelijkheid om beide penthouses te combineren. U wordt dan eigenaar van de gehele topverdieping met een vloeroppervlak van maar liefs 491 m². Met ruim 110 m² aan terras voorzien van panoramisch uitzicht. En, gesitueerd in een groene oase van ruimte en rust, tussen de stad en de zee.

Parkeer uw auto op uw privé parkeerplaats (plek voor 4 auto’s) in het souterrain. Stap vanuit de lift rechtsreeks binnen in uw XXL penthouse en bewonder de fraaie materialen en sublieme afwerking. Geniet van de schitterende lichtinval en de spectaculaire vergezichten door de ‘floor to ceiling’ raampartijen. Dat is thuiskomen in Elion Park. Dat is wonen in een stijlvol, historisch landhuis, voorzien van state of the art comfort.

Het samenvoegen van beide Elion Park penthouses biedt vele unieke mogelijkheden. Denk aan een private gym, grenzend aan uw slaapkamers met badkamer en suite. Of denk aan een stijlvolle privé werkkamer met uitzicht op het historische van Stolkpark en maar liefst 4 parkeerplaatsen. Kortom, de ruimte en de mogelijkheden van een XXL penthouse zijn eindeloos. Onze makelaars en architecten adviseren u graag.

Woonoppervlak: 491 m²
Buitenruimte: 105 m²
Bouwnummer: 23
Verdieping: 5
Slaapkamers 3/4
Koopsom vanaf: € 5.975.000 v.o.n.
previous arrow
next arrow
Slider
Type G - Appartementen Plattegronden - Elion Park
Zoekvenster sluiten